• Forretter (valgfri)

    • Rejecocktail

      med frisk avokado og lime mayonnaise
      Serveres med friskbagt brød.

    • Lakse rillette

      af varmrøget laks på sprød salat hertil safrancreme og rogn.
      Serveres med friskbagt brød.

    • Kyllingelasagne

      bagt med ost hertil salsa og sprøde flager

    • Stegeretter (valgfri)

    • Helstegt oksefilet

      serveres med råstegte kartofler, sauce bearnaise samt årstidens grøntsager.

    • Urtefarseret unghanebryst

      med blomkåls pure, smørstegte grøntsager, knuste kartofler og mild rosa pebersauce.

    • Buffet

      merpris pr. person 35,-
      Taco med krydret kylling
      Langtidsbraseret krydderrulle af fynsk gris
      Rosa stegt oksefilet
      Råstegte kartofler
      Kartoffelgratin med urter
      Græsk salat med feta og oliven
      Coleslaw salat
      Årstidens mikset sommersalat
      Dressing og mild rosa pebersauce.
    • Desserter (valgfri)

    • Pandekager

      med appelsin sauce, ristede nøddeflager og vaniljeis.

    • Lun chokolade fondant

      hertil hindbær is og vaniljeskum.

    • Mandelkage

      med sprød mandelkiks, vaniljeis og æbleskum.

    • Totalarrangement

    • Totalarrangement

      pr. person kr. 585.- (børn u/12 år ½ pris)
      Velkomst, 3-retters menu, øl, sodavand, husets rød, hvid og
      dessertvin, kaffe/the, petit four. 6 timers arrangement.

      Tillæg buffet kr. 30.- pr. person

      Natmad og 1 times ekstra vin/bar arrangement kr. 120.- pr. person

x