-
-
Forretter (valgfri)
-
Rejecocktail
med frisk avokado og lime mayonnaise
Serveres med friskbagt brød. -
Lakse rillette
af varmrøget laks på sprød salat hertil safrancreme og rogn.
Serveres med friskbagt brød. -
Kyllingelasagne
bagt med ost hertil salsa og sprøde flager
-
Stegeretter (valgfri)
-
Helstegt oksefilet
serveres med råstegte kartofler, sauce bearnaise samt årstidens grøntsager.
-
Urtefarseret unghanebryst
med blomkåls pure, smørstegte grøntsager, knuste kartofler og mild rosa pebersauce.
-
Buffet
merpris pr. person 35,-Taco med krydret kylling
Langtidsbraseret krydderrulle af fynsk gris
Rosa stegt oksefilet
Råstegte kartofler
Kartoffelgratin med urterGræsk salat med feta og oliven
Coleslaw salat
Årstidens mikset sommersalat
Dressing og mild rosa pebersauce.
-
Desserter (valgfri)
-
Pandekager
med appelsin sauce, ristede nøddeflager og vaniljeis.
-
Lun chokolade fondant
hertil hindbær is og vaniljeskum.
-
Mandelkage
med sprød mandelkiks, vaniljeis og æbleskum.
-
Totalarrangement
-
Totalarrangement
pr. person kr. 585.- (børn u/12 år ½ pris)Velkomst, 3-retters menu, øl, sodavand, husets rød, hvid og
dessertvin, kaffe/the, petit four. 6 timers arrangement.Tillæg buffet kr. 30.- pr. person
Natmad og 1 times ekstra vin/bar arrangement kr. 120.- pr. person
-
x