Røget laks…

Røget laks...

66.-

Røget laks serveret med rygeostcreme, karse, salat, syltede æbler og rødbeder

Bagt laks…

Bagt laks...

66.-

Laks bagt med pinjesmør og citron, serveret på plukket salat med krebse haler og kørveldressing

Champagnedampet rødtungefilet…

Champagnedampet rødtungefilet...

82.-

Champagnedampet rødtungefilet med bulgur og ærtecreme.

Rejecocktail…

Rejecocktail...

65.-

Go´ gammeldags rejecocktail med asparges og kaviar.

Spansk sortfodsskinke…

Spansk sortfodsskinke...

92.-

Spansk sortfodsskinke med kantalup melon, timian/oliven brød

Røget okseinderlår…

Røget okseinderlår...

88.-

Røget okseinderlår med trøffelolie, ruccola og frisk mozzarella

Bagt torskefilet…

Bagt torskefilet...

72.-

Bagt torskefilet i savojkål anrettet med mild sennepscreme og marineret fennikel

Risotto…

Risotto...

72.-

Risotto med trøffel, svampe og parmesan toppet med lakserogn

Stegt laksefilet…

Stegt laksefilet...

64.-

Ingefær marineret stegt laksefilet anrettet med spæd salat og urtedressing