-
-
Aften buffet
-
Buffet 1
pr. person 395,-Rillette af varmrøget laks med rejer og urter
Stykker af pestobagt hellefisk med spidskålsalat og cremesauce
skaldyrs med bulgur, chili og urter
Carpaccio af stegt okse, urtecreme, parmesan og sprød salat
Oksefilet stegt med masser af urter
Fransk farseret kyllingebryst med marinade
Rødvinssauce
Små stegte kartofler med urterKartoffelgratin med grønt
Agurk og auberginesalat med rygeost, spidskommen og olivenolie
Tomat med mozzarella og basilikum
Små salater med grillet grønt og friske bær
Tiramisu med marsala
Hvid chokoladeis med friske bær
Frisk bagt buffetbrød -
Buffet 2
pr. person 425,-Røget laks med urtecreme, saltet agurk og knas
Vesterhavsfisk ceviche med citron, fennikel og rygeostcreme
Sprøde rejer med spicy dip
Skiver af kyllingebryst med oliven, syltet citron, tomat og hestebønner
Langtidsstegt oksespidsbryst
Rosa kalveculotte stegt med timian
CognacsauceTomatsalat med mozzarella, olivenolie, balsamico og basilikum
Blandet salat af sæsonens friske råvarer
stegte kartofler med persille Citron
Smørkogte kartofler med frisk karse
Panna Cotta med krystalliseret hvidchokolade, bær og citronskal
Mandelkage med brændt marengs
Frisk bagt buffetbrød -
Buffet 3
pr. person 425,-Tigerrejer stegt med hvidløg, hertil spidskålssalat
Lynstegt tun med langtidsbagte tomater
citron rimet laks med Ærte og ramsløg pure-knuste mandler
Helstegt oksefilet med krølfedt
Kylling supreme i fløde tomatsauce med oliven og oregano
Braiseret kalvesteg med sky og æblekompot
Flødekartofler med hvidløg og ost
Citron stegt kartofler med timianSalat med fetaost, dadeltomater og basilikum
Spidskålsalat med sprødstegt blomkål, agurk, tranebærknas og ymerdressing
Passionsparfait med chokoladecrumble og friske bær
Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vaniljecreme og sprødt
Chokolademousse med flødeskum og sprødt
Friskbagt buffet brød
-
x