• Aften buffet

    • Buffet 1

      pr. person 395,-
      Rillette af varmrøget laks med rejer og urter
      Stykker af pestobagt hellefisk med spidskålsalat og cremesauce
      skaldyrs med bulgur, chili og urter
      Carpaccio af stegt okse, urtecreme, parmesan og sprød salat
      Oksefilet stegt med masser af urter
      Fransk farseret kyllingebryst med marinade
      Rødvinssauce
      Små stegte kartofler med urter
      Kartoffelgratin med grønt
      Agurk og auberginesalat med rygeost, spidskommen og olivenolie
      Tomat med mozzarella og basilikum
      Små salater med grillet grønt og friske bær
      Tiramisu med marsala
      Hvid chokoladeis med friske bær
      Frisk bagt buffetbrød
    • Buffet 2

      pr. person 425,-
      Røget laks med urtecreme, saltet agurk og knas
      Vesterhavsfisk ceviche med citron, fennikel og rygeostcreme
      Sprøde rejer med spicy dip
      Skiver af kyllingebryst med oliven, syltet citron, tomat og hestebønner
      Langtidsstegt oksespidsbryst
      Rosa kalveculotte stegt med timian
      Cognacsauce
      Tomatsalat med mozzarella, olivenolie, balsamico og basilikum
      Blandet salat af sæsonens friske råvarer
      stegte kartofler med persille Citron
      Smørkogte kartofler med frisk karse
      Panna Cotta med krystalliseret hvidchokolade, bær og citronskal
      Mandelkage med brændt marengs
      Frisk bagt buffetbrød
    • Buffet 3

      pr. person 425,-
      Tigerrejer stegt med hvidløg, hertil spidskålssalat
      Lynstegt tun med langtidsbagte tomater
      citron rimet laks med Ærte og ramsløg pure-knuste mandler
      Helstegt oksefilet med krølfedt
      Kylling supreme i fløde tomatsauce med oliven og oregano
      Braiseret kalvesteg med sky og æblekompot
      Flødekartofler med hvidløg og ost
      Citron stegt kartofler med timian
      Salat med fetaost, dadeltomater og basilikum
      Spidskålsalat med sprødstegt blomkål, agurk, tranebærknas og ymerdressing
      Passionsparfait med chokoladecrumble og friske bær
      Rødvinspocheret pære med kanelparfait, syrlig vaniljecreme og sprødt
      Chokolademousse med flødeskum og sprødt
      Friskbagt buffet brød
x