• Aften buffet

    • Buffet 1

      pr. person 395,-
      Smørstegt kulmule med svampe risotto
      Champagne dampet lakse side med ristede hvedekerner og sprød gulerod
      Tunsalat med grønt og kartofler
      Rosa stegt oksefilet stegt med hvidløg og timian.
      Gyros stegt kalkunbryst
      Portvinssauce
      Små stegte kartofler med urter
      Kartoffelmos med bacon og vesterhavsost
      Spinatsalat med revet cheddar, ristede mandler og friske bær
      Quinoa salat med lime og urter
      Små salater med grillet grønt og friske bær
      Rabarber trifli
      Islagkage med friske bær
      Frisk bagt buffetbrød
    • Buffet 2

      pr. person 439,-
      Varmrøget laksesalat med friske grønne asparges
      Stegt kuller med lun hvedekernesalat og sauce hollandaise
      Hvidvins dampede blåmuslinger
      Rosa stegt oksemørbrad
      Braiseret kalvespidsbryst
      Fløde cognacsauce
      Linsesalat med vaniljemarineret mango og sprød serrano
      Årstidens mikset salat med dressing
      Salat med blomkålsris, syltede rødløg og urter
      Flødekartofler med skovsvampe og bacon
      Ovnbagt kartoffeltårn
      Limetærte med sprød bund
      Pavlova roulade med friskebær
      Frisk bagt buffetbrød
x