Golfens frokost Buffet
pr. person 405,-
Røget lakse tatar med avokado.
Smørstegt kulmule med hummerdressing.
Mini crustade med tunsalat.
Langtids stegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg.
Let sprængt kalkunbryst med orange marinade.
Flødekartofler med bacon.
Lun kartoffeltærte
Salat af friskristet grøntsager med vesterhavsost.
Smørstegt kulmule med hummerdressing.
Mini crustade med tunsalat.
Langtids stegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg.
Let sprængt kalkunbryst med orange marinade.
Flødekartofler med bacon.
Lun kartoffeltærte
Salat af friskristet grøntsager med vesterhavsost.
Årstidens mikset salat hertil dressing.
Tomat salat med feta, oliven og syltet løg.
Panna cotta med rabarberkompot og ristet mandler.
Ostebord med frisk frugt og grønt.
Friskbagt brød.
Tomat salat med feta, oliven og syltet løg.
Panna cotta med rabarberkompot og ristet mandler.
Ostebord med frisk frugt og grønt.
Friskbagt brød.