-
-
Aften buffet
-
Buffet 1
pr. person 395,-Smørstegt kulmule med svampe risotto
Champagne dampet lakse side med ristede hvedekerner og sprød gulerod
Tunsalat med grønt og kartofler
Rosa stegt oksefilet stegt med hvidløg og timian.
Gyros stegt kalkunbryst
Portvinssauce
Små stegte kartofler med urterKartoffelmos med bacon og vesterhavsost
Spinatsalat med revet cheddar, ristede mandler og friske bær
Quinoa salat med lime og urter
Små salater med grillet grønt og friske bær
Rabarber trifli
Islagkage med friske bær
Frisk bagt buffetbrød -
Buffet 2
pr. person 439,-Varmrøget laksesalat med friske grønne asparges
Stegt kuller med lun hvedekernesalat og sauce hollandaise
Hvidvins dampede blåmuslinger
Rosa stegt oksemørbrad
Braiseret kalvespidsbryst
Fløde cognacsauceLinsesalat med vaniljemarineret mango og sprød serrano
Årstidens mikset salat med dressing
Salat med blomkålsris, syltede rødløg og urter
Flødekartofler med skovsvampe og bacon
Ovnbagt kartoffeltårn
Limetærte med sprød bund
Pavlova roulade med friskebær
Frisk bagt buffetbrød
-
x