• Aften buffet

    • Buffet 1

      pr. person 425,-
      Serveres ved bordet
      Spansk Tunsalat med grønt og kartofler.
      Fyldt hvidvinsdampet rødspættefilet med dressing.
      Salat med kæmperejer.
      Buffet
      Rosa stegt kalvefilet stegt med hvidløg og timian.
      Hel grillede marineret landkylling.
      Indbagt svinemørbrad.
      Rosa pebersauce.
      Små stegte kartofler med urter.
      Kartoffelmos med bacon og vesterhavsost.
      Spinatsalat med revet cheddar, ristede mandler og friske bær.
      Quinoa salat med lime og urter.
      Små salater med grillet grønt og friske bær.
      Buffet brød.
      Udvalg af frugttærter.
      Islagkage med friske bær.
    • Buffet 2

      pr. person 499,-
      Serveres ved bordet
      Varmrøget laksesalat med friske grønne asparges.
      Stegt kuller med lun hvedekernesalat og sauce hollandaise.
      Hvidvins dampede blåmuslinger.
      Buffet
      Rosa stegt Oksefilet.
      Langtids Braiseret svinekæber.
      BBQ marineret spareribs.
      Rødvinssauce.
      Linsesalat med vaniljemarineret mango og sprød serrano.
      Årstidens mikset salat med dressing.
      Salat med blomkålsris, syltede rødløg og urter.
      Flødekartofler med skovsvampe og bacon.
      Ovnbagt kartoffeltårn.
      Buffet brød.
      Klassisk Tiramisu.
      Pavlova roulade med friskebær.
x